Friday, October 29, 2010

26 years old..

sempena umur saya sudah menjangkau ke angka---------->
Hot Text - http://www.sparklee.com





my new hair

Saturday, October 23, 2010

Outing with my jantung hati...

just nk share mOmento n sOme pic outing with mr. LOVEaholic celebrate my BIRTHday last week..just a simple celebrate..sweet & beautiful night..thanks to my b to make it true n special day to me..i'm so happy on that day..





p/s: pic time dinner xsmpat nk amek coz we bz mghayati kesedapan our food haha

Friday, October 22, 2010

today its my BIRTHday


beautiful friday morning..bgn pepagi not as usual this munin' special,saya senyum sendirian n wish sdn bhd "epy bufday to me" n hOpe this year saya dpt apa yg dihajati n kbhagian always with me Insya Allah amin...pls pray for me toO..

selain tu spt biasa, saya pg keje dgn muka yg berseri2 wlpn tnpa make up(prasaan saya la)(≧◡≦)..then buat keje dgn hati yg berbunge2..lg berbunge sbb saya tenang n kureng gangguan disbb kan bos saya outstation..
tenkiu my bos n tenkiu ALLAH ats ktenangn for today..(≧◡≦)
balik keje rest n lyn deretan fav citer kt channel zee spt hr2 sblm..
n mlm prepare dinner mee goreng special for me sbb perot dh bekeroncong (◕‿◕✿)..
n mlm on9..blogging..reply komen kekawan yg wish me kt fb..smbil berbls text dgn mr. LOVEaholic n smbil lyn n gembira kan hati tgk channel wrna mmg saket ht n pedih perot lyn lawak jijan n johan n da geng..teror kan saya wat sume tu dlm 1 masa haha..
n slps blogging nie saya nk rest smbil tgk tv n then lewat mlm sket saya nk mgadu n meminta smethg dr-NYA n bersyukur kerana saya maseh bernyawa selama 26 tahun n akhirnye tdo smbil bermimpi utk kuar date n celebration my birthday with my jantung hati tommorow..sgt excited(。❤‿❤。)

Lastly...
thanks to all my friends n my family yg wish n doakan me for my birthday via phone / sms / mms / fb..n special thanks to my jantung hati mr. LOVEaholic for the special wish & present yg buatkn setiap wktu & saat ble i tgk i akn igt kt b (✿◠‿◠)..

terima kaseh juga kpd mak yg melahirkan saya tepat pukul 10:35 pg td pada 26 tahun lepas..semoga mak pnjg umor n sehat slalu amin~~


hope uols hepi pada date yg sgt bmkna nie 22/10/2010..have a nice day..
٩(-̮̮̃•̃)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶


this song i dedicate special for me..jgn mare (*^ -^*)
**sila jangan segan silu utk klik PLAY button utk mendengar **PEACE**

MusicPlaylist

Thursday, October 21, 2010

Insya Allah!

Every time you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can`t see which way to go
Don`t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

Insya Allah
Insya Allah
Insya Allah
Insya Allah you`ll find your way


Every time you can make one more mistake
You feel you can`t repent
And that its way too late
Your`re so confused,wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame


Don`t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insya Allah
Insya Allah
Insya Allah
Insya Allah you`ll find your way
Insya Allah
Insya Allah
Insya Allah
Insya Allah you`ll find your way


Turn to Allah
He`s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don`t let me go astray
You`re the only one that showed me the way,
Showed me the way
Showed me the way
Insya Allah
Insya Allah
Insya Allah
Insya Allah we`ll find the way...

Tuesday, October 5, 2010

Fasting & Eid 2010

haiyakkkk raya suda maw habes br nk upload pic hari raya n tu blom lagi pic n story utk puasa haha..manyak terok lol..hehe disebabkan keje & masa xmgizinkan n bz dgn keje di opis yg blambak n selain itu al mklum la bulan puasa nk blogging pn rasa malas n raya plak i cuti hampir 2 mggu sgt best wOo pastu attend open2 houz n pi beraya sakan n berat bdn pn sakan la naaek nye hehe so saya peram pic2 n story pose n raya lelama..antara xtvt sepanjang puasa n raya tahun 2010 nie saya combine kan skali utk post kali nie:-

Bulan Ramadhan




*Superb best & sgt sweet dpt bjumpa n berkumpul dgn kawan2 serumah n sehostel time study dl...saya sgt rindukan time study dl2 sgt giler n bile plan nk reunion utk buka pose saya sgt teruja n fun biler saya dpt spend time dgn mereka2 ini..wlpn xsemua dtg but ok la dr xde lgsung kan..special thanx for coming to all Persatuan Wanita TerCantik members..




















so story basi utk raya 2010 saya xde la havoc sgt biase je tp meriah la..raya 2010 nie sama la smbutan nye spt last year,bfore raya spt biasa saya akan blik awal ke ipoh umah mak saya utk kemas n wat la pape yg ptot al-mklum la nk raya kan..n raya lg meriah sbb ada anak2 sedara ku yg hyper mcm mokde nye gak haha so raya xberseri kalo xde sessi bermaen bunga api lalala...
























1 syawal setiap tahun perkara wajib adalah pg mnunaikn solat raya n habes je solat raya kami sekeluarga akan pg melawat abah n selepas tu br la kamu balik n bersalam2 salaman dan mnikmati juadah hari raya..sama je spt sume org n hari raya adalah sgt happening..

slalu nye hari raya mmg my family akan plan wat sessi mkn2 kira mcm family gathering ler spt sblm nie raya 2008 last raya with my late bro kteorg wat bbq n laksa n ajak jiran2 tp kali nie sederhana sket sbb kteorg wat internal je n wat steamboat n yOng tau foo n pcubaan ptama kali i wat kuah yong tau foo tue bjaya n komen2 amat mgembirakan hehe..











sO tamatlah kesah pnjang hari raya..xlarat nk taip n tggu nk upload pic..berukband mcm siput ba alip ba ya hehe..so enjoy yeah di hari raya n di bawah adalah pic bonus haha